31/1 Minner om kjøp-salg-bytte fanen til venstre.


Resultatliste for Stjørdalssprinten 2014 finner du her==>

Resultatliste er nå revidert og riktig.

Karl Hammers minnepokal ble vunnet av Sverre Dahlen Aspenes fra Skatval Skilag.


Startliste for Stjørdalssprinten 2014

Vi anbefaler bruk av gamle ski pga snøforholdene.

NB!: Pga mange deltagere på Stjørdalssprinten beklager vi at det ikke er mulig med flere deltagere.


1/12 Helgen 29.11.-01.12. 2013 arrangerte Stjørdals-Blink skigruppe den populære årlige samlingen for skitrening i Bruksvallarna i Sverige.
50 personer med barn og voksne var på tur for trening på ski og sosialt samvær.
Helgen var veldig vellykket med to treningsøkter på lørdag, trivelig sosial samkoms lørdags kveld med filmvisning av treningen tidligere på dagen samt quiz.
Engasjementet var stort blant store og små hele helgen.
Dessverre måtte treningen på søndag avlyses grunnet snøstorm, så programmet ble da redusert til frokost og avreise.

Bilder kommer... 


22/9: Skisamling i Bruksvallarna 29. november – 1. desember

Skigruppa inviterer også i år til skisamling i Bruksvallarna i Sverige. Vi hadde en meget vellykket samling i fjor og oppfordrer i år også familier til å delta, store som små. Invitasjonen og mer informasjon finner dere her ==>. Bindende påmelding innen 15/10. Velkommen til en flott skihelg i flotte omgivelser!


Informasjon til utøverne om skilisens for sesongen 2013/14

Skiforbundet har forbedret dekning og ytelser i skilisensen for sesongen 2013/2014. Prisene har endret seg noe for enkelte grener fra forrige sesong.

Merk! Grunnlisens for alpint og freestyle er tatt vekk og erstattes av en årslisens med dekning tilsvarende utvidet lisens. (Rimeligere enn fjorårets med utvidet dekning.) Dette er gjort på grunn av skadebildet i disse grenene.

Skiforbundet samarbeider med Idrettens Helsesenter (IHS) for å sikre en best mulig behandling.

Årslisens (grunnlisens)
Årslisensen gir skiløpere:

- tilgang til å bruke Idrettens Skadetelefon 04253 for råd og veiledning, alle dager mellom kl.09.00 og 21.00.

IHS har:

- spesialister på idrettsskader

- helsepersonell med spesialkompetanse på idrettsmedisin
- bestilling av utredning og behandling
- tilgjengelighet og oppfølging

- utredning innen 24 timer (MR-undersøkelse)

Årslisens (utvidet forsikringsdekning)
Vesentlig bedre forsikringsdekning enn grunnlisens, bl.a.:

- behandlingsgaranti på 3 dager

- høyere forsikringssummer

Årets sesong!
Betalingsinformasjon og informasjon om skilisensen generelt finner du på www.skilisens.no. Du kan finne din betalingsinformasjon direkte ved å logge deg inn med ditt brukernavn og passord på www.minidrett.no.

Skilisensen skal løses fra den dato løperen fyller 13 år. Det er utøvers (foresattes) eget ansvar å ha løst skilisens. Utøvers klubber skal kontrollere at alle har skilisens ved påmelding til renn.

Betalingsfrist for at årslisensen skal være gyldig fra 1. oktober 2013 er 15. oktober.
Ved betaling etter 15. oktober gjelder årslisensen fra betalingsdato.
Betalt årslisens er gyldig til 30. september 2014.

Lykke til med sesongen!

Hilsen
Norges Skiforbund

Support tlf. 03615
skilisens@skiforbundet.no

Full informasjon på
www.skilisens.no


1/8: Tirsdag 13. august kl 17:30 tennes den olympiske ilden på Øverlands Minde. I fjor deltok hele 350 barn i alderen til og med 10 år. Noe for dere i år? Invitasjon og mer informasjon finner dere her==>.


20/6: St Olavsloppet passerer gjennom Stjørdal lørdag den 29. juni. Det er beregnet at de første laga kommer inn til veksling på Øverlands Minde ca. kl. 10.30, og at de siste passerer ca. kl. 13.

 

Mini-Olav blir i år arrangert inne på Øverlands Minde ca. kl. 13 fredag den 28. juni, og ca. kl. 11 lørdag den 29. juni.

 

Mer info om disse arrangementene her==>.

2012/13:

22/5: Torsdag 5. september arrangerer vi i samarbeid med Skatval Skilag, Blues in Hell og Hell kjøpesenter rulleskirennet Hellsprinten. For mer informasjon se http://www.hellsprinten.no/ eller invitasjon her ==>.


13/5: Oppfordrer flest mulig til å stille i borgertoget 17. mai. Vi finner hverandre bak Stjørdals-Blinks fane, de som har mulighet stiller med rulleski.


3/5: Friidrettskarusellen er et godt tilbud til jenter og gutter fra 6 år og eldre. Det er 7 stevner med det første stevnet 21. mai og det siste den 12. september. Det er ingen startkontigent i disse stevnene. Påmelding skjer stevnedagen frem til kl. 1745 og stevnestart er kl. 1800. For mer informasjon se her==>.


24/4: For de som er interessert i friidrett og terengløp er sesongen i gang. Terminlisten til Nord-Trøndelag friidrettskrets frinner dere her ==>. 3. mai arrangeres bla. åpent Stjørdalsmesterskap i terrengløp på Midtkiløra. Informasjon og påmelding finner dere i terminlisten.


24/4: Invitasjon til Forbordfjellet opp tirsdag 28. mai ==>.


14/4: Har fått en innbydelse fra Strindheim som lyder, "Ta med deg ungdommen i skigruppa på Stjørdal og bli med på BDO mila i Trondheim i slutten av mai. Petter Nortug og Co deltar, så får alle deltakere i tillegg gratis treningstrøye. Arrangementet er gratis."

Dette kan bli en flott opplevelse, påmelding innen 22. mai og løpet går onsdag 29. mai. se link for mer detaljer:

http://www.ideaconsulting.no/if/default.aspx?pid=519dbae6&qid=679d8c4a&rid=46e721e2&id=d8f73b3


10/4 Husk premieutdeling for Dalførekarusellen og Stjørdalsmesterskapet i dag på Remyra Grendehus klokken 18.00


6/4: Sesongen 2012/2013 ble avsluttet i dag med klubbmesterskap på Selbuskogen, med pølser, vafler, saft og kaffe til alle. Og til slutt med premieutdeling for klubbrenn og klubbmesterskapet.

Vil takke for sesongen som har vært, gledelig med så mange aktive på trening og renn.

Hilsen Styret


3/4: Husk klubbmesterskap Selbuskogen skisenter lørdag 6/4, påmelding fra kl1000, start kl. 1100

Premieutdeling for sesongen 2013 med servering og sosialt samvær etter skirennet.

Vel møtt!

Resultatliste her==>


22/3: Resultater fra onsdagens Dalførekarusell i Skjelstadmark finner dere her ==>.


18/3: Det blir Dalførekarusell onsdag 20. mars i Skjelstadmark. Påmelding innen 18:30 med start kl 19:00. klassisk, se http://www.skjelstadmarkil.no/.


14/3: Våren nærmer seg og med mulighet for terrengløp og friidrett. Innbydelser Nybrottskarusellen og friidrettens dag:


13/3: Stjørdalsmesterskapet arrangeres onsdag 13. mars på Selbuskogen skisenter. Påmelding 1800 - 1830, rennstart kl. 1900. Rennet arrangeres i fristil. Parkeringsavgift 50kr. 

Resultatliste her=>


11/3: KM og kretsrenn stafett

Vi deltok med fem lag i helgens stafett på Beitstad med masse flotte resultater.

Til høyre ser vi Kristoffer, Henrik og Iver som leverte en strålende innsats da de vant klasse G11-12.

Under ser vi Jens, Brage og Joakim i det de mottar premie for sin innsats i G8-10.

Resultatene finner dere her:==>

KM Stafett 2013 G8-10.jpg

KM Stafett 2013 - G11-12.JPG

 


5/3: Poengrenn 06.03.13 på Vårtun (Skjelstadmark) avlyst/utsatt

Ref nettsiden til skjelstadmark:
På grunn av en skistadion som i dag lignere mere på et svømmebasseng enn en skistadion må Skjelstadmark IL dessverre nok en gang avlyse/utsette poengrennet. Vi håper fortsatt at det skal la seg gjøre å arrangere senere i vinter så dere får følge med på hjemmesida vår.


4/3: På søndag er det KM stafett på Beitstad . De som ønsker delta, melder tilbake til Jon Arne eller Ståle slik at vi får organisert påmelding og satt opp lag. KM for 13 år og oppover,  kretsrenn for 8 til 12 år. Se innbydelse her=>


25/2: Neste Dalførekarusell arrangeres av Lånke IL onsdag 27. februar. For forhåndspåmelding og mer informasjon se hjemmesiden til Lånke IL: http://www.lånkeil.no/.   Resultater her==>.


15/2: Skjelstadmarkstaffeten arrangeres i år 3. mars. Ta kontakt med trenerne dersom det er intersse. Mer informasjon finnes her ==>.


8/2: Tirsdag 12/2 arrangerer vi klubbrenn i Remarka fra skileiksmyra. Påmelding 17:30 - 18:00, start fra 18:30.  Fristil, minuttstart. Resultat her -->


31/1: Meråker Aktivitet inviterer også i år til sommerskiskole. Ta en titt inn på http://www.sommereventyret.no/ eller www.facebook.com/pages/Sommereventyret-i-Mer%C3%A5ker/253003561676


27/1: Onsdag 30. januar arrangerer vi klubbrenn på Selbuskogen skisenter. Påmelding 17:45 - 18:15, start ca. kl. 18:30. Klassisk stil, intervallstart. Resultat her -->


23/1: Skijakkene er nå ankommet til Intersport.

For dere som har bestilt er det bare å handle snarest mulig slik at vi får begynne å vise oss frem med nye jakker. For den som ikke har bestilt; Skriv deg på bestillingsliste hos Intersport.


18/1: Heldags skiskole i vinterferien

Arr på Selbuskogen skisenter 18-20 februar.  Tilbud for barn fra 1 til og med 7. trinn. Maks 80 stk.(først til mølla). Frist påmelding 1.februar. Mer info om påmelding mm på www selbuskogen.no.


12/1: Komplett resultatliste fra dagens Stjørdalssprint finner dere her ==>.

Vinneren av Karl Hammers minnepokal ble Maren Grande K17 fra Inderøy IL.


3/1: Vi minner om at vi har rabattavtale på klær og utstyr hos Intersport på Hell. For å få rabatt må du ha med rabattkort som skal være utdelt til våre medlemmer. Om du ikke har fått noe rabattkort; ta kontakt med noen i styret.


2/1: Rutine for betalingsløsning/påmelding

Norges Skiforbund har lansert en påmeldingsordning med betalingsløsning. Veiledning som beskriver ordningen finnes her ==>.


2/1: Klubbrenn og Dalførekarusell

Oppdatert terminliste for klubbrenn og dalførekarusell finner dere under fanene ”Arrangement og treninger” og ”terminliste” til venstre i menyen. Første renn er dalførekarusell som arrangeres av Skjelstamark IL.


18/12: Status skijakker. Intersport har nå fått over 20 påmeldte og sender bestilling på produksjon av jakker. Jakkene skal da finnes på Hell om 3-4 uker. Til de som ikke har meldt seg; gjør det snarest, så får dere også jakker i januar.


 

9/12: Sesongens første skirenn er unnagjort på Steinkjer skistadion. Det var vel trøndelags eneste skirenn som gikk av stabelen i dag, og Stjørdals-Blink stilte med ett lag i teamsprinten. Ola og Marius tok en hederlig 5.plass i sin klasse.

teamsprint 2012.jpg  

30/11: God deltagelse og stor skiglede i Bruksvallarna

Samling%20Bruksvallarna%202012.jpeg

Det var flotte forhold i Bruksvallarna sist helg. De fleste fikk seg en økt på fredag og alle fikk to turer på lørdag og en på søndag. Både utøvere og foreldre koste seg på ski og mellom skiøktene!


19/11: Idrettsforsikring for barn- hvis uhellet er ute.
Alle barn som er medlem av et lag eller en klubb tilsluttet Norges Idrettsforbund (NIF) er forsikret i IF. Forsikringen gjelder idrettsskade i forbindelse med organisert idrettsutøvelse og ulykkesskade i forbindelse med reise/opphold ved organisert idrettsutøvelse. Forsikringen gjelder fram til den datoen barnet fyller 13 år.

Hvis du får en idrettsskade kan du melde i fra om skaden på www.if.no og velg meld skade på person. Du kan også ta direkte kontakt med IF's skadeavdeling på telefon 67 84 04 70. Registrering og behandling skjer med det samme. I tillegg har IF en kundetelefon som er åpen døgnet rundt: 02400.
Vil du vite mer om idrettsforsikringen for barn kan du gå inn på
www.if.no/idrett.

Det er foreldrene selv som melder inn skaden. Det blir da opprettet en sak i IF med et eget saksnummer, og saksbehandler vil ta kontakt for nærmere informasjon etter noen dager. Forsikringen vil gjelde i opptil 10år fra innmeldte dato. Om skaden har et stort omfang og det er fare for varige skader bør man i tillegg melde inn til eget forsikringsselskap for større skade erstatning.

Utøvere over 13 år må ha egen forsikring. Mer informasjon finnes her: http://skiforbundet.no/arrangement/Skirenn/skilisens/Sider/Skilisensny.aspx.


3/11: Gjennomgangen fra torsdagens informasjonsmøte finner dere her.


12/11: Samtrening Stjørdal Ski Lørdag 17 November kl 1000.

Lånke ski ønsker velkommen til Samtrening Stjørdal ski  for alle i alderen 10-16 år.
 
Pr dags dato er vi usikker om skiforholdene holder seg på Selbu skogen. Hvis så blir det ski økt der. NB ny ski anbefales ikke.  Følg med på www.lånkeil.no der blir det lagt ut info, når vi vet hvordan forholdene er på Selbuskogen.  Senest info der lørdag 17 nov innen kl 0800.
 
Alle tar med drikke og matpakke. Hvis det blir på Frigården har vi skihytta åpen og der blir det kaffe, saft og Vaffel. Hvis Selbuskogen, må dere ta med alt selv.
 
Alternativ 1 : 3 timers økt skøyting på selbuskogen kl.1000 - 1300 m/ kort pause
 
- Oppvarming, Fartsleik i lett terreng, Gåing uten staver, Intervall, stafetter av forskjellige varianter
 
Alternativ 2 : Todelt økt på Frigården skihytte.
 
Økt 1 kl.1000 - 1130 : Løping / motbakke med staver
Pause kl.1130 - 1300
Økt 2 kl. 1300 - 1430: "Elg"hufs med og uten staver , Stafetter og styrkeøvelser
 
Hilsen Lånke ski
Trener Eskil Bjørgum    
 
Ann Kristin Hoås tlf 97162512 hvis noen har spørsmål.

2011/12:

 

24/3: Klubbmesterskapet ble idag arrangert med stor deltagelse i litt våte og tunge men greie nok forhold.  Veldig artig å se at det var 33 skiløpere fra 12 år og yngre som deltok !

Resultater her==> og masse fine bilder fra arrangementet og premieutdelingen her==>

DSC_1689.jpg


20/3: Våre 3 juniorer gikk i helga NM i Holmenkollen. Løypene var harde med tungt fuktig føre. Junior NM har en formidabel oppslutning med ca 900 løpere i alderen 17 til 20 år og konkurransen er hard.

Anders Sætherø: Siste år junior M19/20, har gått 4 år ved Meråker videregående skole og sikter seg nå videre inn på ingeniørstudier ved NTNU fra høsten av. Anders oppnådde 71. plass i 10km fristil hvor det var ca 200 i klassen.

Sondre Reitan: Går 3. året ved Meråker Videregående skole, skal gå 4 år. Han oppnådde en 113 plass i 20km klassisk M19/20, i denne klassen var det ca 200.

Eivind Haugen Furunes: Første års junior M17, går 1. trinn ved Meråker Videregående skole. På NM fikk han en 75. plass i klassisk som beste plassering - det var ca. 190 deltagere i klassen.

Alle gikk NM stafetten for Nord Trøndelag skikrets, det stilte 112 lag. Anders sit lag ble nr. 44, Sondre nr. 58 og Eivind sitt lag nr. 91. Alle gikk gode etapper og representerte Stjørdals Blink og skikretsen på en utmerket måte - laget gratulerer juniorene med innsatsen denne sessongen!

Til dere yngre løpere: Snakk med våre juniorer om hvordan det er å kombinere idrett og skole i Meråker, kanskje er dette noe for deg senere også? Flere av dem stiller lørdag på klubbmesterskapet.


15/3: Skigruppa har besluttet å innføre en medlemsavgift for å dekke løpende utgifter for løpere fra 10 års-klassen og eldre. Avgiften er kr. 300,- for løpere fra 10 - 14 år og kr. 500,- for 15 år og eldre. Faktura sendes ut i disse dager.

5/3: Innbydelse til årets Nybrottskarusell finner dere her ==>.


29/2: Vi arrangerte Dalførekarusell nr. 4 på Selbuskogen i kveld med skicross på programmet. 90 deltakere fikk prøvd seg på mange spennende øvelser. Resultat finner du her ==>
14/2: Klubbrenn #3: Det tredje klubbrennet ble arrangert i Remarka i litt vekslende vær.  Fristil i snøvær men 22 løpere stilte til start!  Resultat her ==>
9/2: Funksjonærliste for klubbrenn og Dalførekarusell finnes her==>. Denne blir også sent til den enkeltei forkant av hvert arrangement på e-post .
3/2: Oppdatering på kjøp - salg - bytte. Klassisk ski ønskes kjøpt.
3/2: Se nyhetsbrev fra vår samarbeidspartner Gjensidige her==>
31/1: Klubbrenn #2. Det andre klubbrennet for året ble arrangert i Remarka i litt kaldt men på fint føre.  Idealtid i fri stil der de 2 rundene skulle ha så lik tid som mulig var øvelsen.  Mange var særs nøyaktige !.  Gledelig at det var et 30-tall deltagere med 15 fra 10 år og yngre og 15 fra 11-16 år.  Denne gangen ble også skileiksløypa godt brukt.  Resultater her==>
25/1: Vi har fått invitasjon til ny sommerskiskole i Meråker. Se invitasjon for 10-16 år her==>  og invitasjon for juniorer her==>
22/1: Stjørdalssprinten 2012 er vel overstått med flotte forhold og solskinn. Resultatlista finner du her ==>
18/1: Klubbdrakter til salgs . Dette er en todelt konkurransedrakt som selges for kun kr 200,- per sett. Følgende størrelser er tilgjengelig:

  • 8 år - 5 stk
  • 10 år - 4 stk
  • S - 3 stk
  • M - 9 stk
  • L - 4 stk
  • XL - 5 stk
  • XXL - stk

Kontaktperson er Ingar Westerlund, e-post ingar.westerlund@torgetregnskap.no, mobil 909 65 023. Ingar vil ta med noen drakter til Stjørdals Sprinten (kafeen) førstkommende søndag.


17/1: Klubbrenn #1

Det første klubbrennet ble arrangert i kveld med gnistrende føre og 35 deltagere.  Veldig gledelig at over 20 unger fra 10 år og yngre var med og gikk skilek-løypa og 1km løypa.  Tider fikk vi ikke til denne gangen, men deltagerliste finner du her ==>


16/1: KM helg.

Fredag, lørdag og søndag var det kretsrenn for de opp t.o.m. 12 år og KM f.o.m. 13 år. Klubben stilte med flere utøvere og masse fine resultater alle tre dager.

På søndagens stafett stilte vi med hele 7 lag. med flere utøvere fra Stjørdals-Blink på startstreken.

På startstreken ser dere Kristoffer, Martin og Iver klar for stafett i G11-12.

Resultater fra helgens renner finnes i menyen til venstre.

Stafett%2015%20jan%202012_2.JPG

1/1: Oppdaterte skispor i Stjørdalsdistriktet, se kjentmann.no, link her==>.
26/12: Komplett terminliste for klubbrenn, Dalførekarusell og kretsrenn i menyen til venstre.
16/12: Skiteknikk med Trude Dybendahl Hartz, se her==>
13/12: Klubbtilbud Intersport på ski og skiutstyr fra Intersport finner du her ==>
13/12: Kjøp, salg og bytte.
Minner om kjøp-salg-bytte i menyen til venstre . Kontakt Stig Are Nilssen (stig.are.nilssen@detnor.no) eller Jon Arne Glomsrud (ja@glomsrud.no)  på e-post med informasjon om merke, størrelse, kontaktdetaljer osv.
13/12: Filmsnutt fra fellestrening i Grova.
Det var meget fine forhold under fellestreningen i Grova sist søndag. I underkant av 40 stk i alderen 11-16 år deltok på to treningsøkter. Som vanlig var det et bra opplegg arrangert av Varden med en klassisk og en skøyteøkt. Varden serverte også lunsj i pausen, mens Stjørdals-Blink stilte med kaker. Ole H. Sandvik har satt sammen en liten filmsnutt fra dagen som dere finner her.

24/11: Utetrening på torsdager i desember. I hele desember er gymsal på Fosslia stengt slik at all torsdagstrening for gruppe 7-10 år og 11-14 år blir ute.  Sjekk programmet under "Arrangement og treninger" og vær kledd for utetrening.
8/10: Oppstart trening for gruppe 7-10 år og 11-14 år. Oppstart trening for gruppe 7-10 år er torsdag 20/10 kl 17.30-18.30 ved Fosslia skole.  Vi trener inne i gymsal til skiføret kommer.

De over 11 år (f. 2001) starter opp torsdag 20/10 kl. 18:00 ved Fosslia skole. Ta med både ute- og innesko.

Se "arrangement og treninger" til venstre i menyen for mer informasjon.


1/10: Ny ordning med startlisens. Informasjon om ny ordning for startlisens finner du her. Alle må ha lisens fra den dagen de fyller 13 år. De som har lisens fra før får tilsendt en giro i posten. De som skal betale lisens for første gang, må ordne det på nettet.
5/9: Stjørdalsblink arrangerte kretssamling

Stjørdalsblink arrangerte kretssamling for 15-16 åringer i helga. Vi var så heldige å få låne Skatval Skole til innlosjering. Det var et perfekt utgangspunkt både for rulleskiturer og motbakkedrag i Forbordfjellet. Av klubbens løpere deltok Gina Elise Nilssen, Ole Tobias Dullum, Ole Kristian Dullum Reum og Adam Andre Waagan. Her er en billedserie fra helga ==>


3/9: Samtreningsprogram Stjørdal ski og omeng (alder f. 2000 og eldre)

Som tidligere år har samtreningsutvalget lagt planer for samtrening med klubbene i regionen. Følgende tabell viser en oversikt over tidspunkt og sted for disse treningene samt andre samlinger i Nord-Trøndelag Skikrets (NTS) regi. Vi oppfordrer flest mulig til å stille på en eller flere av disse samligene. Det er en meget fin anledning å bli kjent med skiutøverne i andre klubber og få god innspill fra andre lags trenere.

DATOER

BESKRIVELSE

ANSVARLIG

Fre. 2 sept-Søn.4 sept

Ungdomssamling 15-16 år(f.97-96)

NTS/Stjørdals-Blink

Torsdag 15. September

Jentesamling f. 2000 og eldre.

Oppmøte Skatval Klempen skianlegg kl. 1830, avsluttes kl. 2100. Ta med klassisk skistaver. Alle tar med seg noe å spise og drikke på etter endt samling.

Ansvarlig: Anette kvaal Skatval skilag og samtreningsutvalget.

Lørdag 17. september

Samtrening, f. 2000 og eldre. Oppmøte Skatval skihytte Klempen. Kl 1000-1130: Variert teknisk trening med og uten ski staver og styrke

Pause: 1130-1300 ta med matpakke og drikke

13.00-1430: Skogsløp

Skatval skilag V/ John Einar Kvaal

Fre. 30. sept- Søn. 2 okt.

Jentesamling f. 99-96

Levanger

NTS /Nessegutten ski: Se NTS hjemmeside

Lørdag 5. november

Samtrening, f. 2000 og eldre. Oppmøte Åstjønna skihytte kl 1000- 1130: Intervalltrening. Pause 1130 -13.00. Ta med drikke, Forra spanderer lunsj kl 13.00-14.30: Skogsløp

Forra Ski V/  Dag Inge Korstad. Mer info kommer på: www.forrail.no

Fre. 28. og lør. 29. oktober

 

Nord Trøndelag skikrets Åpen samling fra f.1999-1996

Se NTS hjemmeside

Lørdag 19. November

Samtrening, f. 2000 og eldre. Oppmøte Frigården skihytte: Innhold avhengig av føre- håper på snø.

Tidspunkt kl 1000-14.00. 

Ta med matpakke og drikke

Lånke Ski V/ Eskil Bjørgum.

Mer info kommer på: laankeski.no

17. eller 18. des evt ei tidligere helg

Samtrening, f. 2000 og eldre. Snøsamling Meråker med teknikk. Oppstart første økt kl. 1000 til 1130. Andre økt kl. 1300-1430. En  økt med fart/intervall (lekbetont) i fristil og en rolig klassisk økt.

Ta med matpakke og drikke

Stjørdals Blink v/ Stig Are Nilssen

Mer info kommer på Stjørdals Blink sin hjemmeside.

Håper flest mulig stiller på disse treningssamlingene, aktive og foreldre.

Samtreningsutvalget:

Stjørdals-Blink: stig.are.nilssen@detnor.no, tlf 90771361

Skatval: Je-kvaal@online.no, tlf 97649488

Lånke: ann.kristin.hoas@stjordal.kommune.no, tlf 97162512

Forra IL: dag.inge.korstad@ntebb.no, tlf 48898835


Vår hovedsponsor

Gjensidige logo 2013.jpg

 

Vi blir også sponset av

 

Via Egencia_2.jpg

 

Det%20norske%20oljeselskap%20AS.jpg

 

Lagets bankforbindelse:

hegraSpBank_2.png

 

 


2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311

Nyhetsmoduler kommer snart